Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Кой точно модел женска ризка е точния за мен?

without comments

women shirtsПродължителното обикаляне по магазините Ви е писнало ? Нуждаете се от чисто нова женска ризка и не можете да си подберете вид, добър за Вашата личност? А това са различни хубави препоръки как реално да сторите подходящия подбор.

Комбинация с панталони: тук разполагате с няколко варианта следвайки модела на панталоните. В случай, че панталона е тесен, вид клин или пък тип цигара ризката също е наложително да е впита или стегната като модел.

В този случай може да е раздвижена с любопитен аксесоар ако случайно конкретната ризка е по-скромна и по този начин да дадете и акцент в облеклото си. Ако панталона е широк като модел просто използвайте широчка риза. Точно това комбиниране е подходящо за жени с големи размери.

Съчетаване на пола с риза: Заради много различните модели на поли искаме не искаме хубаво е да съобразим и ризата с тях. Основното правило в този случай/ както беше и за панталоните/ е в сила и в този случай – стегнат, втален модел пола със същия дизайн ризка. Пола вид молив и прилепнали поли е хубаво да се комбинират именно с ризка по тялото за да не стане асинхрон в пълната визия. За цветовете без съмнение няма от какво прекалено много да се притеснявате – черната пола до коляното може спокойно да се съчетае на практика с всеки цвят женска риза. Напоследък модерни са леко цикламените нюансите като и различните нюанси на бордо цвят. В случай, че не Искате да рискувате изберете класическият метод – бяла риза и черна пола.

Дамската риза се допълва несъмнено правилно в комбиниране и с костюмче от два компонента – комбиниране от жакет и панталон или пола. Повечето дами го избират като всекидневен работен костюм още повече за ежедневни контакти с партньори и клиенти.

Друг чудесен номер, който може да се приложи е изборът на спомагателни принадлежности. Само една прекрасна брошка, шал или може и по дискретно колие е възможно да раздвижи Вашият Изглед и ако позлвате да речем риза с един цвят.

Не е нужно да имате десетки нюанси ризки в този случай, а само коректният аксесоар. В случай, че моделът е по-свободен безпроблемно носете брошка или пък друго бижу с нескъпоценен камък примерно. За по-втален вид ползвайте шарени шалове за да придадете необходимото внимание именно над разгръщащия дизайна спомагателен елемент. По този начин с няколко цветове риза и няколко правилно избрани аксесоара бихте могли да направите десетки варианти без да се инвестират големи пари. Важен съвет – изпробвайте. Не си задавайте вие сами норми за външния вид. Обкръжаващите ви ще отбележат опита Ви и ще бъдете оценени подобаващо.

Намерете още детайли: тук

Written by admin

October 3rd, 2018 at 7:56 am

Posted in Uncategorized

Подаръците – ясен знак на обич и внимание

without comments

kitchen giftsЛичните подаръци – големи или малки, евтини или скъпи луксозни или сантиментални, символични или лъскави? Какви дарове Вие избирате за любимите си? Подготвяте ли всичко малко по-рано или вършите всичко в последния час? За последно кога дадохте подарък? Правите подаръци единствено с повод? Какво са за вас даровете – единствено традиция, абсолютно ненужни ласкателства или просто вариант, с който може да покажете на някой колко го оценявате и харесвате?

Истина е, че уникалните подаръци са знак на обич и загриженост! Подаръците са това, което кара мъжете и жените да са обичани и важни. Всеки един обича да получава подаръци с или без причина. Хубаво е, че налице са много поводи, поради които мъжете и жените се сещат един за друг. Винаги, когато вие избирате дарове за имен, рожден ден, Нова година и коледа, Свети Валентин, Великден, лични поводи като годишнина или сватба и т.н. наистина трябва да се съобразявате с персоналните интереси и предпочитания на хората. Несъмнено, обаче, даровете без официална причина са често по-красиви и донасят много повече оценяване. Подаръците без причина са различни, изненадващи, интересни. Поднасяйки точно такъв подарък, вие показвате вашето лично и голямо отношение към даден индивид, вашата обич, благодарност, внимание, любов, признателност. Всеки един е получавал подаръци за рожден ден, за Нова година и Коледа, както и за почти почти всеки празник, точно който е повод да се даряват малки подаръци. Когато, обаче, изненадате някого без причина, ако той никак не подозира, удоволствието е абсолютно пълно и за подаряващия и за този, който получава|за този, който получава и за този, който подарява}.

Стига да има желание, всеки един от нас ще е възможно да обмисли адски много идеи за подаръци и добри варианти за поднасянето им. може да се организра пътуване или среща до интересно и непознато местенце или да вземете билет за някакво специално събитие – обучение, семинар, концерт, промоция, кино или театрално представление и други. Ако човека, който имате желание да изненадате е по-екстремен, добрите за него дарове са бънджи скок, парашут, полет с балон, парапланер или делтапланер, каране на сърф, ски или сноуборд и много други. Ако получателя на изненадата е любознателен човек, даровете за него са интересна енциклопедия, курс по чужд език или видове науки, курсове по танци или атрактивни спортове.

Намерете цялата информация: подарък за мъж

Written by admin

August 17th, 2017 at 8:53 am

Posted in Uncategorized

Кратка история на новините

without comments

news

Новината е избор на конкретна вест за текущи сензации, която е представена от електронна медия, интернет, вестник или от приказка на приказка между коментиращи.

Думата на английски “news” (новини), е учредена още през 14-ти век, от използването на множественото число на термина “new” (нов). Преди да бъдат създадени вестниците в началото на седемнадесети век, са се използвали правителствени постановления и официалните бюлетини.

1-вата официална употреба на доставна услуга за разпространяване на хартиени документации, е в Египет, там където фараоните използвали доставчици за популяризиране на техните собствени решения на територията на държавата ( 2400 г. пр.н.е.) . Тази практика почти сигурно ще разполага с основи в значително по-старата практика на устни съобщения и е възможно да е измислена върху тази вече съществуваща инфраструктура.

В Древен Рим обявите в държавата и новинарските бюлетини са обявени публично от Юлий Цезар . А те са били издълбани в метал или камък и са поставяни на публични места.

Правителството в Китай използва бюлетини наименовани “типао”, популяризирани сред съдебните служители по времето на династия Хан (2-ри и 3-ти век след Христа). Между 713 и 734 г. китайската династия Тан е писала бюлетините на съда на ръка на коприна и се е четял от правителствените служители. През далечната 1582 г. по време на династията Минг в Пекин са публикувани първите лични листовки.

В днешно време начините за разпространение на новини са много повече, като най-масовия е през интернет в социалните мрежи или новинаркските сайтове.

Разгледайте сайта ни: http://www.manager.bg/best/хороскоп

Written by admin

July 7th, 2017 at 11:27 am

Posted in Uncategorized

Обмислено намирайте брокер и агенция!

without comments

apartments

В цивилизованите страни брокер на недвижими имоти не е неприлична професия! Но при нас на мъжете и жените все още не им е много ясно, какви точно са ангажиментите на брокера, или за какво му се заплаща… и много често съществува причина в съмнението.

Бъдете много внимателни С ПОДБОРА НА АГЕНТ
• Разберете повече относно фирмата, която би поела изследването на имота ви.
• Вижте се лично със служителя от фирмата, който ще поеме имота ви.

Поискайте от личния ви брокер да ви обясни:
• абсолютно всичко, което ще извършвате заедно- всяка стъпка- от идеята до ключа
• в какви рамки от времето ще бъде осъществен целият процес – от началното търсене, през огледите, до приключването на самата сделка
• какво ще е необходимо да подготвите вие – време, документи, бележки
• точно какви са задълженията на дадения брокер – ясно декларирани, а също така в рамките за какво време е възможно да са поети и изпълнени

Не разчитайте само на комуникацията по интернет – даже и цветно да сте описали търсенията си – нищо не е в състояние да замени даден разговор. Най-хубаво искайте персонална среща! Вие сами трябва да си прецените, с точно кого да работите – както агенцията, така и лично брокер от компанията.

В случай, че личността или работното отношение на текущия агент не ви се нрави – говорете се със собственика на компанията и поискайте друг агент, който да се захване с дадената работа, или направо поръчате търсенето на съвсем друга фирма.

Поискайте обезателно друг агент, при положение че:
Ви показва предложения, които не отговарят на вашите желания.
Има наглостта да ви таксуват финансови средства за огледи и в през това време ви показват предложения, като не са ок с вашите желания.
Изминали са няколко месеца, а той/тя не ви е предложил за оглед нищо, което да отговаря на първоначално обявените от вас критерии.
Ви таксува финансови средства за други разходи, липсващи в договора помежду ви – адвокат, пътни и др. Всичко това е абсолютно неудачно! Факт е, че за това вие плащате комисиона и нейните параметри са описани в договора измежду двете страни.

Written by admin

April 28th, 2017 at 8:38 am

Posted in Uncategorized

Как да изберем хубав мобилен компютър – справочник за новаци

without comments

laptop

Поради факта, че съвременните технологии непрестанно се модернизират, броят на населението, които избират да си закупуват мощни преносими компютри вместо настолни расте в пъти . Едно от важните плюсове на мобилните компютри е мобилността им, позволяваща им без никакви проблеми да са пренасяни . Те са чудесния вариант за тази част от хората, които са непрестанно пътуване, плюс това не заемат толкова много място у дома като стационарните.

Подборът на най-подходящите геймърските лаптопи също може да стане невъзможна мисия за начинаещите в горепосочената област. Истината е, че на този пазар се предоставят все повече и най-различни марки и модели, с толкова много интересни възможности.

Но все пак как точно да купите определен, който ще отговаря изцяло на вашите предпочитания?

Уточнете с какъв бюджет ще разполагате. Изберете рамка на цената и по този начин ще ограничите кръга от опции на вашия избор. Имате възможността да си вземете приличен лаптоп на цена от 800 до хиляда лв., но ако бихте желали наистина здрава конфигурация ще е необходимо да си отделите и приготвите два или три пъти повече за нея.

Най-значителното нещо в нашия избор на здрав преносим компютър е видео картата. В добрия вариант вие сами ще искате тя да бъде външна и със собствена рам минимално 1GB. В абсолютно никакви причини не купувайте мобилен компютър с вградена видео карта, понеже тя не би могла да поддържа по-тежките игри, а вие само ще си пръснете финансови средства на вятъра.

Следващ важен елемент е процесор. В прекрасния случай ще желаете той да бъде минимум 2.5 GHz двуядрен, а може би и 4-ядрен CPU. Процесорът управлява скоростта на зареждане на вашия мобилен компютър. Запомнете това: ако GHz е по-високо, много по-хубаво. Най-често вие бихте избирали измежду AMD и Intel, а това са двата най-хубави производители на процесори.

Много важно е добре да вземете под внимание с колко рам памет се предоставя харесания от вас геймърски мобилен компютър. Най-добре би било да е с минимум 4Gb, а ако е с шест, 8 или 12 ще е най-правилно. Колкото повечко рам памет разполага вашия мобилен компютър и стабилна карта на видеото, толкова по-гладко ще вървят вашите любими тежки игри.

Ако следвате тези основни напътствия ще успеете да намерите и вземете най-добрия мобилен компютър за игри, изцяло съобразен с вашите нужди и финанси.

Written by admin

January 26th, 2017 at 8:47 am

Posted in Uncategorized

Кои са правилата при избора на официални рокли

without comments

dress

Познавате ли главните стъпки, които е необходимо да следвате, ако ви очаква избирането на тържествена рокля?

Коя трябва да бъде 1-вата крачка, като желаете да се запознаете в детайли с продаваните гала рокли? Вероятно мислите, че 1-вата крачка е хубаво да бъде достатъчното време за много обиколки. Самата истина е коренно различна и тя е, че това усилие не е нужно, след като на ваше разположение е удобство, предлагащо пазаруване през онлайн пространството. Със сигурност точно това е начинът, който ще ви спести много ценно време, защото от ваша страна се иска единствено да натиснете няколко клавиша на клавиатурата и мишката на лаптопа. Вземете под внимание материалите, от които е изработена всяка рокля, защото така ще си изградите максимално чиста представа за нейното качество.

Когато вече сте наясно къде точно бихте могли да откриете голямото многообразие от официални рокли, което искате, следва ред да помислите и за мечтания от вас модел. Несъмнено, моделът до много голяма степен зависи и от темата на даденото събитие. Например, ако сте канени на сватба, то тогава на главно място е желателно да вземете под внимание през кой сезон ще се провежда тя, също и къде. При вариант, че става дума за церемония на открито, то в такъв случай ви препоръчваме да помислите за рокля с дължина до коляното и в приятни светли багри или с цветен десен. И тук неписаното правило сочи, че в никакъв вариант не бива да избирате бял или близък до белия цвят, понеже това е традиционния цвят за булката и не би трябвало да местите цялото внимание от нея.

Празненствата на закрито и то най-вече тези, провеждащи се през по-хладните периоди от годината, принуждават жените да са с дълга официална рокля. Нюансът оставяме на вас, но е добре да заложите на тъмен такъв. Не изключвайте и наметало, което ще ви е необходимо през по-хладните периоди от годината.

Почти всяка дама е наясно кои са красивите форми на тялото, които желае да подчертае и точно заради тази причина би могла самостоятелно да прецени кой е най-правилния модел . Значителното е да закупите модел рокля, с която се чувствате зашеметяващо, но не бива да забравяте и за удобството.

Written by admin

January 9th, 2017 at 10:16 am

Posted in Uncategorized

Дрехи За Деца

without comments

dresses for babies
Детето е най-красивият дар от Господ за мъжа и жената. Отскоро женените двойки се замислят за бебета още от годежа и да планират най-правилния метод за тяхното отглеждане. Всеки загрижени родители биха желали техните деца да са най-добре, да правят само и единствено най-хубавото и да са най-качествени във всяко действие. Много често, точно преди да е родено детето, семейството започват да купуват подаръци за него. Това е наистина вълнуващо! Главно, при детското празнуване / изписване на бебенцето /, семейството вземат много дрехи като дарове за детето. А те са с малък номер и бързо стават малки на наследници. Следователно, вземането на бебешки дрехи е дълъг процес, докато те достигнат възраст на зрял човек.
Понякога, ако закупувате дрехи за детенцето, безсъмнено се превръща в обезсърчителна задача, без никакво значение дали е момче, или момиче. Много известен факт е, че малчуганите могат да се противят за техните дрехи. Много важно е да закупувате домашно перими, дълготрайни и удобни материи. Освен споменатото, също толкова необходимо е да могат да сменят дрехите си. Примерно, когато децата прохождат, те се учат как се използва гърнето. В тези обстоятелства, бъдете сигурни, че дрешките за бебета са удобни за събличане и обличане, в противен случай – трябва да сте подготвени да ги миете всеки един път, в който те го използват. Изключително често са налице затруднения в големината и обличането на дрешката и вие е наложително да посетите магазина за смяна.
Имате ли желание, да сте освободени от повечето главоболия и стресирани купувания на детски дрехи? Ако е така, значи ние ще посъветваме, вие да видите за интернет детски бутици. Уеб бутиците за детски дрехи предлагат обличане на малчуганите от абсолютно всички ръстове, било то прохождащо, пеленаче, новородено, голямо или малко, момче или момиченце. Наистина няма нужда да се тревожите за дизайна и качеството, защото магазините просто имат техни каталози, представени в сайта им. Те имат търсачка, където можете да прегледате желаната дреха, конкретната възраст и пола на бебето. Само отделете от времето си, прегледайте крайните резултати и изберете най-хубавия модел за детето Ви.

Written by admin

June 7th, 2016 at 7:26 am

Posted in Uncategorized

Транспортни услуги

without comments

fedex
Говорейки за въздушния транспорт, обикновено се има предвид транспортна услуга по въздух, за карго, а не за пътнически превози. Поне, що се отнася до транспортните фирми, които предлагат превоз на товари, а не на хора.

Разбира се, голяма част от въздушния превоз на товари се осъществява в товарните отсеци на самолетите, които превозват пътници.

Замисляли ли сте се, защо авиокомпаниите ви таксуват толкова скъпо, за всеки килограм багаж? Да, те имат по-голяма изгода да превозват карго, а не вашия багаж. Затова и в товарните отсеци на самолетите е предвидено твърде малко място за багажа на пътниците, а по-голямата площ е предвидена за карго пратки.

Транспортните услуги са скъпо удоволствие, особено когато са по въздух, затова и превозвачите предпочитат да предоставят мястото в своите летателни машини на фирми, които се занимават с превоз на товари услуги.

Written by admin

September 12th, 2015 at 2:44 pm

Posted in Uncategorized

Основни подходи за оценяване на имоти

without comments

В оценителската практика са известни 3 основни подхода за дефиниране на СПС – Справедливата Пазарна Стойност на оценявания недвижим имот: пазарен, разходен и приходен подход, а също така и комбинации от тези подходи. За всеки един подход оценителите използват един или повече метода за оценка. Най-често използваните методи за оценяване на имоти са:

Метод на сравнителните аналози (Пазарен подход)
При този модел за оценяване на недвижим имот стойността се определя чрез пряко сравнение на оценения имот с други аналогични недвижими имоти, разположени в непосредствена близост до него или пък в сходен ценови участък, които са предложени, продадени или наети в границите на 5 м. до 1 год. от конкретната дата на оценката от експерт.
Аналозите от пазара засягат само имоти, чиито характеристики, определящи реалната им стойност, се отнасят в максимална степен на характеристиките на оценявания недвижим имот. На основата на задълбочено изследване, проверяване и анализ на данните за не отдавна реализирани договори с аналогични имоти, се формира оценителско мнение относно стойността на оценявания имот, като се отчитат абсолютно всички сходства и различия със сравняваните недвижими имоти.
Стойността, определена благодарение на този конкретно метод, описва в максимална степен цената, която конкретен добре информиран купувач би бил съгласен да заплати за имота, въз основа на предлагането на сходни недвижими имоти в конкретния район.

Приходен подход – Метод на капитализираните приходи
Този модел се основава на капитализация на прогнозираните чисти парични потоци, които имат възможност да се генерират от оценения имот по време на неговата експлоатация. При дефинирането на справедливата пазарна стойност на имота се тръгва от трайно реализирания чист годишен приход при конкретните условия на правилна поддръжка и стопанисване (при имотите най-често се изхожда от работната хипотеза за отдаването на недвижимия имот под наем при Пълна Пазарна Стойност – ППС). Чистият год. приход от дадения имот се определя като от общия доход се приспаднат следните типа разходи: разходи за управление и застраховки, разноски за поддръжка, такси и данъци.

При определяне на точния размер на месечния наем се изхожда от идеята за най-доброто ползване на конкретния имот, дефинирано от специфичното му място, възможностите за развитие и неговото предназначение. Капитализационната норма на чистия доход се определя след задълбочен анализ и проучване на пазарни свидетелства за наем на подобни имоти, подписани в границите на един разумен времеви период преди конкретната дата на експертната оценка на имота. Дадения коефициент на капитализацията е в непосредствена зависимост от възвращаемостта на предприетата инвестиция в подобни имоти, сметната на основата на стойностите (капитални) от сравнителни пазарни аналози. експерт оценител

Written by admin

February 21st, 2015 at 12:06 pm

Posted in Uncategorized

Защо застраховка живот?

without comments

Животозастраховането е един страхотен вариант да се предпазите от несигурността в своя живот.

Без значение дали при влошаване на вашето здраве се стигне до фатален край или трайна нетрудоспособност, тя е идеален начин да подсигурите близките си в случай на променящ живота ви инцидент. Преди да изберем застраховка живот, трябва да сме наясно дали ни е необходима такава. За някои хора това може да се окаже перфектната инвестиция, а за други – твърде ранна такава.

Застраховките живот са идеални за хората, които са семейни и които желаят да обезпечат бъдещето им ако стане някакво нещастие, понеже са наясно колко е важно това, което те им осигуряват като начин на живот. Застраховката живот е най-удачна, когато човек е все още млад и тепърва е създал семейство. Отличното здраве на лицето също е важно, защото допринася за намаляване на вноските по договора в голяма степен.

Друга категория хора, за които застраховката живот е надеждна инвестиция са тези, чиято работа е свързана с рисковите сектори. Опасността от настъпване на злополука на работното място при тези хора е в пъти по-висока от да речем един офис служител и подобна инвестиция е напълно оправдана. Ако трябва да сме точни, то си струва да споменем, че дори домакините имат нужда от застраховка живот, понеже много често сме склонни да приемаме това, което те вършат за семейството си като даденост и при здравни инциденти трябва да помислим за наемане на домашна помощница, която често ще се окаже нелеко перо за семейния ни бюджет.

Реално в много развити държави, много хора разполагат със застраховка живот, което от своя страна допринася за стабилизираното състояние на домакинствата даже в най-тежки етапи. Чрез застраховките живот, хората биха могли да покрият както непредвидени разноски при смъртта на свой близък човек, така последващите разноски, за покриването на които се е грижил човека, който сме загубили.

Освен всичко останало, което обсъдихме, застраховките живот в днешно време предлагат и вариант на така наречената спестовна застраховка живот, която може да бъде и сериозен спестовен инструмент, който да ви предостави възможност да се радвате заслужено на щастливи и спокойни старини. Ако желаете бихте могли да получите и информация за данъчни облекчения при животозастраховане.

Written by admin

January 24th, 2014 at 11:36 am