Archive for January, 2017

Как да изберем хубав мобилен компютър – справочник за новаци

without comments

laptop

Поради факта, че съвременните технологии непрестанно се модернизират, броят на населението, които избират да си закупуват мощни преносими компютри вместо настолни расте в пъти . Едно от важните плюсове на мобилните компютри е мобилността им, позволяваща им без никакви проблеми да са пренасяни . Те са чудесния вариант за тази част от хората, които са непрестанно пътуване, плюс това не заемат толкова много място у дома като стационарните.

Подборът на най-подходящите геймърските лаптопи също може да стане невъзможна мисия за начинаещите в горепосочената област. Истината е, че на този пазар се предоставят все повече и най-различни марки и модели, с толкова много интересни възможности.

Но все пак как точно да купите определен, който ще отговаря изцяло на вашите предпочитания?

Уточнете с какъв бюджет ще разполагате. Изберете рамка на цената и по този начин ще ограничите кръга от опции на вашия избор. Имате възможността да си вземете приличен лаптоп на цена от 800 до хиляда лв., но ако бихте желали наистина здрава конфигурация ще е необходимо да си отделите и приготвите два или три пъти повече за нея.

Най-значителното нещо в нашия избор на здрав преносим компютър е видео картата. В добрия вариант вие сами ще искате тя да бъде външна и със собствена рам минимално 1GB. В абсолютно никакви причини не купувайте мобилен компютър с вградена видео карта, понеже тя не би могла да поддържа по-тежките игри, а вие само ще си пръснете финансови средства на вятъра.

Следващ важен елемент е процесор. В прекрасния случай ще желаете той да бъде минимум 2.5 GHz двуядрен, а може би и 4-ядрен CPU. Процесорът управлява скоростта на зареждане на вашия мобилен компютър. Запомнете това: ако GHz е по-високо, много по-хубаво. Най-често вие бихте избирали измежду AMD и Intel, а това са двата най-хубави производители на процесори.

Много важно е добре да вземете под внимание с колко рам памет се предоставя харесания от вас геймърски мобилен компютър. Най-добре би било да е с минимум 4Gb, а ако е с шест, 8 или 12 ще е най-правилно. Колкото повечко рам памет разполага вашия мобилен компютър и стабилна карта на видеото, толкова по-гладко ще вървят вашите любими тежки игри.

Ако следвате тези основни напътствия ще успеете да намерите и вземете най-добрия мобилен компютър за игри, изцяло съобразен с вашите нужди и финанси.

Written by admin

January 26th, 2017 at 8:47 am

Posted in Uncategorized

Кои са правилата при избора на официални рокли

without comments

dress

Познавате ли главните стъпки, които е необходимо да следвате, ако ви очаква избирането на тържествена рокля?

Коя трябва да бъде 1-вата крачка, като желаете да се запознаете в детайли с продаваните гала рокли? Вероятно мислите, че 1-вата крачка е хубаво да бъде достатъчното време за много обиколки. Самата истина е коренно различна и тя е, че това усилие не е нужно, след като на ваше разположение е удобство, предлагащо пазаруване през онлайн пространството. Със сигурност точно това е начинът, който ще ви спести много ценно време, защото от ваша страна се иска единствено да натиснете няколко клавиша на клавиатурата и мишката на лаптопа. Вземете под внимание материалите, от които е изработена всяка рокля, защото така ще си изградите максимално чиста представа за нейното качество.

Когато вече сте наясно къде точно бихте могли да откриете голямото многообразие от официални рокли, което искате, следва ред да помислите и за мечтания от вас модел. Несъмнено, моделът до много голяма степен зависи и от темата на даденото събитие. Например, ако сте канени на сватба, то тогава на главно място е желателно да вземете под внимание през кой сезон ще се провежда тя, също и къде. При вариант, че става дума за церемония на открито, то в такъв случай ви препоръчваме да помислите за рокля с дължина до коляното и в приятни светли багри или с цветен десен. И тук неписаното правило сочи, че в никакъв вариант не бива да избирате бял или близък до белия цвят, понеже това е традиционния цвят за булката и не би трябвало да местите цялото внимание от нея.

Празненствата на закрито и то най-вече тези, провеждащи се през по-хладните периоди от годината, принуждават жените да са с дълга официална рокля. Нюансът оставяме на вас, но е добре да заложите на тъмен такъв. Не изключвайте и наметало, което ще ви е необходимо през по-хладните периоди от годината.

Почти всяка дама е наясно кои са красивите форми на тялото, които желае да подчертае и точно заради тази причина би могла самостоятелно да прецени кой е най-правилния модел . Значителното е да закупите модел рокля, с която се чувствате зашеметяващо, но не бива да забравяте и за удобството.

Written by admin

January 9th, 2017 at 10:16 am

Posted in Uncategorized