Как да изберем хубав мобилен компютър – справочник за новаци

without comments

laptop

Поради факта, че съвременните технологии непрестанно се модернизират, броят на населението, които избират да си закупуват мощни преносими компютри вместо настолни расте в пъти . Едно от важните плюсове на мобилните компютри е мобилността им, позволяваща им без никакви проблеми да са пренасяни . Те са чудесния вариант за тази част от хората, които са непрестанно пътуване, плюс това не заемат толкова много място у дома като стационарните.

Подборът на най-подходящите геймърските лаптопи също може да стане невъзможна мисия за начинаещите в горепосочената област. Истината е, че на този пазар се предоставят все повече и най-различни марки и модели, с толкова много интересни възможности.

Но все пак как точно да купите определен, който ще отговаря изцяло на вашите предпочитания?

Уточнете с какъв бюджет ще разполагате. Изберете рамка на цената и по този начин ще ограничите кръга от опции на вашия избор. Имате възможността да си вземете приличен лаптоп на цена от 800 до хиляда лв., но ако бихте желали наистина здрава конфигурация ще е необходимо да си отделите и приготвите два или три пъти повече за нея.

Най-значителното нещо в нашия избор на здрав преносим компютър е видео картата. В добрия вариант вие сами ще искате тя да бъде външна и със собствена рам минимално 1GB. В абсолютно никакви причини не купувайте мобилен компютър с вградена видео карта, понеже тя не би могла да поддържа по-тежките игри, а вие само ще си пръснете финансови средства на вятъра.

Следващ важен елемент е процесор. В прекрасния случай ще желаете той да бъде минимум 2.5 GHz двуядрен, а може би и 4-ядрен CPU. Процесорът управлява скоростта на зареждане на вашия мобилен компютър. Запомнете това: ако GHz е по-високо, много по-хубаво. Най-често вие бихте избирали измежду AMD и Intel, а това са двата най-хубави производители на процесори.

Много важно е добре да вземете под внимание с колко рам памет се предоставя харесания от вас геймърски мобилен компютър. Най-добре би било да е с минимум 4Gb, а ако е с шест, 8 или 12 ще е най-правилно. Колкото повечко рам памет разполага вашия мобилен компютър и стабилна карта на видеото, толкова по-гладко ще вървят вашите любими тежки игри.

Ако следвате тези основни напътствия ще успеете да намерите и вземете най-добрия мобилен компютър за игри, изцяло съобразен с вашите нужди и финанси.

Разгледайте сайта ни: https://www.sravni.bg

Written by admin

January 26th, 2017 at 8:47 am

Posted in Uncategorized

Leave a Reply